Привіт, народ! А що вас найбільше вразило в системі оцінювання та викладання в університетах Канади чи Британії, якщо порівнювати з нашою українською? Я от недавно розмовляв з хлопцем, який перейшов туди після другого курсу в Харкові, і він казав, що спочатку взагалі не міг звикнути до того, як там все побудовано на постійних есе, групових проектах і презентаціях, а не просто на зубрінні та одному великому екзамені в кінці семестру. У нас же часто все зводиться до сесії "здай-здав", а там ніби кожен тиждень щось оцінюють. Дуже цікаво почути ваші історії чи спостереження, бо сам думаю про магістратуру за кордоном і не знаю, наскільки сильно шокуюсь від різниці.
18 Views

Snow Rider 3D is a popular online winter-themed game that many people like playing on their computers and smartphones. The game combines easy controls, interesting action, and a snowy setting to provide an enjoyable experience for players of all ages. With its quick speed and never-ending difficulties, Snow Rider 3D keeps players interested as they strive to go as far as possible while avoiding obstacles and earning prizes.